Iskalnik

Varnost


Izjava o varovanju zasebnosti

 

Vaši osebni podatki so za zOOm-market.si zelo pomembni, zato jih varujemo s skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Zbiranje osebnih podatkov v spletni trgovini

 

Med brskanjem po straneh spletne trgovine, vaših osebnih podatkov ne zbiramo. Za dostop do storitev spletne trgovine (nakup) nam posredujete osebne podatke, ki jih vpišete ob registraciji v spletni trgovini in na forumu.

 

Ko postanete registrirani uporabnik spletne trgovine zOOm-market.si, nam posredujete osebne podatke:

 • ime in priimek, naslov e-pošte, naslov stalnega bivališča, telefonsko številko, drugi naslovi za dostavo.

 

Če želite uporabljati spletno trgovino kot pravna oseba, zbiramo tudi podatke, ki se nanašajo na pravno osebo:

 • naziv pravne osebe,

 • naslov pravne osebe,

 • identifikacijsko številko za DDV, ali je zavezanec za DDV, matično številko pravne osebe.

 

Po prijavi v spletno trgovino zbiramo podatke o vaši uporabi spletnih storitev (nakupi, shramba…).

Podatkov, kot jih Zakon o varstvu osebnih podatkov definira kot občutljive, ne zbiramo.

Ob obisku spletne trgovine se na vašem računalniku namestijo piškotki (cookies); to so podatkovni elementi, ki vsebujejo podatke o obiskani strani in uporabniku. Podatki o uporabniku so tisti, ki ste jih sami vpisali. Piškotki omogočijo hitrejši dostop našega spletnega mesta, lahko pa jih kadarkoli izbrišete.

 

Namen obdelave

 

S potrditvijo vnesenih osebnih podatkov dovoljujete, da Mark Božič s.p. zbrane podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za naslednje namene:

 

 • izpolnjevanje pogodbenih obveznosti;

 • statistične obdelave;

 • segmentacijo strank in analize nakupnega obnašanja,

 • obveščanje strank o morebitnih napakah, popravkih in spremembah pri izdelkih in storitvah;

 • za izvedbo akcij neposrednega trženja: pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva Jak d.o.o.;

 • pošiljanje nagradnih razpisov;

 • pošiljanje vabil na dogodke;

 • telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

 

Mark Božič s.p.. ne bo posredovala ali prodala vaših osebnih podatkov tretjim osebam niti jih ne bo posredovala v tretje države. Uporabljali jih bomo za izvedbo nakupov in drugo potrebno komunikacijo ter pošiljanje informativnega gradiva Mark Božič s.p..

 

Trajnost zbiranja podatkov

 

Zbrane podatke Mark Božič s.p. obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov mark.bozic@siol.net. Ne glede na preklic, Mark Božič s.p. podatke uporabljala za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

 

Način uporabe e-poštnega naslova

 

Vaš e-poštni naslov, ki ste ga sami posredovali, uporabljamo za občasna sporočila o naših novih izdelkih in storitvah, ter o ponudbah naših poslovnih partnerjev, ki vam jih pošiljamo v njihovem imenu.

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da Mark Božič s.p. zbriše njegov e-poštni naslov iz evidence. Način odjave je opisan v vsakem sporočilu, ki ga pošljemo na vaš elektronski naslov. S seznama prejemnikov obvestil se lahko odjavite s spremembo nastavitev na strani »Moj profil«.

 

 

Varstvo osebnih podatkov

 

Za varovanje vaših podatkov, ki jih sprejemamo prek spleta, smo uvedli različne ukrepe. Varne strani (Moj profil, Košarica) delujejo po tehnologiji »Secure Socket Layer (SSL)«. Do vaših podatkov lahko dostopate samo vi, z uporabniškim imenom in geslom. Tako preverjamo vašo identiteto in preprečujemo nepooblaščene dostope do vaših osebnih podatkov.

 

Zavarovanje zbirk osebnih podatkov v Mark Božič s.p.

 

Prostori, kjer so nosilci osebnih podatkov, strojna in programska oprema, so varovani z organizacijskimi in tehničnimi ukrepi. Nepooblaščene osebe nimajo dostopa do osebnih podatkov.

 

Pravice posameznika

 

 Mark Božič s.p. na zahtevo (registriranega) uporabnika spletnega portala:

 

 • omogoči vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki in se nanašajo nanj; njihovo popravljanje, spreminjanje ali dodajanje;

 • posreduje izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;

 • posreduje seznam tistih, katerim so bili v določenem obdobju posredovani osebni podatki, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;

 • osebne podatke izbriše.Positiva